Berita Terkini bullet go Perhimpunan BHEUU Bulan Mac 2014


PUTRAJAYA 6 MAC 2014 – Perhimpunan Bahagian Hal Ehwal Undang-Undang (BHEUU) bulan Mac telah berlangsung pada 6 Mac 2014. Yang Berbahagia Puan Siti Zawahir Mohamed Ketua Pengarah Jabatan Bantuan Guaman (JBG) dalam ucapannya menyatakan Warga BHEUU JBG dan MdI mesti melaksanakan tugas dengan penuh minat, ketekunan, kegigihan dan kesungguhan yang tinggi dan harus mengutamakan kepentingan majikan serta organisasi berbanding kepentingan diri, serta memastikan majikan dan organinsasi mencapai matlamat yang disasarkan dengan jayanya. Beliau turut menyatakan setiap pekerja harus memainkan peranan yang aktif dan tidak boleh berfikiran asalkan siap kerja untuk hari ini sudah memadai. dan perlu memandang jauh ke depan dalam memikirkan apakah nilai tambah yang perlu dilakukan untuk memantapkan kedudukan organisasi pada masa hadapan
Beliau berharap semua Warga BHEUU JBG dan MdI mesti memberikan perkhidmatan mengikut Teras Perkhidmatan Iaitu bekerja penuh tanggungjawab, berazam meninggikan mutu perkhidmatan, berusaha mengikis sikap mementingkan diri sendiri, berkhidmat dengan penuh muhibbah dan kemesraan.

 1PERHIMPUNAN BHEUU BULAN MAC 2014

Ucapan oleh Yang Berbahagia Puan Siti Zawahir Mohamed Ketua Pengarah Jabatan Bantuan Guaman (JBG)

 

2PERHIMPUNAN BHEUU BULAN MAC 2014 

3PERHIMPUNAN BHEUU BULAN MAC 2014  4PERHIMPUNAN BHEUU BULAN MAC 2014

Tahniah kepada penerima Anugerah Pekerja Contoh BHEUU, JBG dan MdI bagi bulan Februari 2014

 

5PERHIMPUNAN BHEUU BULAN MAC 2014
Yang Berbahagia Dato’ Haji Ismail bin Ibrahim Ketua Pengarah BHEUU atas kejayaan mendapat Sijil QE (5S) daripada En Mohd Zaki Ibrahim daripada Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC)